2016-08-18 14:52:25• hírek • Kocsis Zoltán

Nyugdíjba vonult a szatmári csendőrparancsnok

Ünnepélyes ceremónia során csütörtökön nyugdíba vonult Vasile Bocea, a Szatmár Megyei Csendőrség parancsnoka. A Kolozs megyei ezredes két évig vezette a szatmári egységet. Helyét a zilahi Ovidiu Popa veszi át.

„Megtiszteltetés volt számomra, hogy ilyen alárendeltjeim voltak. Valamennyi kollégának köszönöm támogatását. Örömömre szolgált ilyen rendkívüli emberekkel együtt dolgozni. Még ha tartalékos állományba is vonulok, szívemben és lelkemben maradok szatmári csendőrség mellett", jelentette ki leköszönő beszédében Bocea, aki köszönetet mondott továbbá Szatmár megye lakosságának és a partnerintézményeknek.

Viorel Salan, a Román Csendőrség parancsnok-helyettese érdemoklevéllel és becsület-plakettel tüntette ki a leköszönő ezredest (fotó), akinek helyét eddigi helyettese, Ovidiu Adrian Popa ezredes vette át.

Bocea 1965-ben született a Kolozs megyei Páncélcseh településen. Összesen 32 éven keresztül szolgált a csendőrség kötelékeiben, a Szatmár megyei alakulat parancsnokságát 2014 júliusában vette át a nyugdíjba vonult Gheorghe Avramtól. Ovidiu Adrian Popa 1971-ben született Zilahon és 2014 óta látta el a parancsnok-helyettesi feladatokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: